Termeni si conditii

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Termeni si conditii

Acest site este proprietatea SC VLADELI COM SRL si functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului gadgetspro.ro.

Site-ul gadgetspro.ro este operat de societatea SC VLADELI COM SRL, cu punct de lucru in Str. Republicii nr.114, bl.14 B2, parter, Ploiesti, Prahova, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J29/2355/2008. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.gadgetspro.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.gadgetspro.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.

Plata produselor se efectueaza in numerar/cash, la livrarea produsului.

Informatii privitoare la livrare:

Termenul de livrare este de minim 1 zi lucratoare si maxim 7 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra, cum ar fi lipsa produselor din stocul propriu sau al furnizorului.

Taxele de livrare sunt urmatoarele:

Toata tara – 25 lei TVA inclus

In Ploiesti puteti ridica produsele din magazinul nostru.

Pentru comenzile de peste 400 RON transportul este GRATUIT, indiferent de localitate.

Livrarea se face de catre o societate de curierat, la domiciliul clientului, in termen de minim 1 zi lucratoare de la expedierea comenzii si poate ajunge la destinatie dupa maxim 3 zile lucratoare.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: impachetare speciala, ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail si telefonic de catre noi, dar si de catre curierul care va va livra coletul. In cazul in care nu puteti receptiona coletul la ora propusa de curier, puteti schimba ora de livrare de comun acord cu curierul.
Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.
Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 de ore de la primirea coletului.

Informatii privitoare la Retururi:

Politica de retururi este parte integranta a termenilor si conditiilor gadgetspro.ro si este detaliata aici : Politica Retur

Drepturile de autor (Copyright) 

Intregul continut al site-ului www.gadgetspro.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. VLADELI COM S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.gadgetspro.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@gadgetspro.ro

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001, clientii nostri au urmatoarele drepturi,:
1) Dreptul la informare (art.12)
2) Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
3) Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:
a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
4) Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.
6) Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Responsabilitati privind produsele

S.C. VLADELI COM S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OUG 34/2014, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea “ Retururi “

gadgetspro.ro comercializeaza doar produse originale

Garantia:

Garantia se acordă conform prevederilor  legale: OG21/1992; HG449/2003; HG457/2003; HG1514/2003 si sopecificatiilor din pagina fiecarui produs.

În cazul defectelor apărute în timpul duratei termenului de garanție, produsul va fi depanat, înlocuit de către noi. Vă rugăm să-l expediați prin intermediul unui curier cu confirmare de livrare, la adresa specificată pe factura.

Expedierea se face pe cheltuiala clientului, returnarea produsului reparat/înlocuit cade în sarcina vânzătorului.

Garanția presupune acționarea în conformitate cu instrucțiunile de folosire prezentate și manevrarea corectă a produsului .
În cazul termenului de garanție gadgetspro.ro  suportă toate cheltuielile pentru repararea sau înlocuirea produsului defect, remedierea sau înlocuirea produsului cu unul similar sau unul cu o valoare egală, dacă se constată că defecțiunea se datorează unor vicii de fabricație sau de material.
Produsele defecte trebuie să fie însoțite de dovada scrisă a cumpărării in original (factura, chitanță, bon fiscal) și de o descriere a problemei observate, alaturi de ambalajul original si de toate accesoriile incluse initial in pachet.
Termenul de garanție se prelungește cu timpul scurs de la data înregistrării reclamației până la data efectuării reparației.

Garantia nu se acorda in urmatoarele situatii:

  • Produsele sunt deteriorate din cauza unei exploatări necorespunzătoare, abuzive, sau întreținerii improprii.
  • Dacă un produs este folosit în alte scopuri decât cel pentru care a fost proiectat și este adus la reparat în garanție se va examina starea lui, vom identifica motivul defectării și vă vom raspunde.
  • Dacă s-au executat intervenții asupra produsului de către o persoană neautorizată.
  • Produsul prezintă daune provocate de intemperii, incendii, cutremure, tensiuni electrice accidentale.
  • Garanția nu se acordă produsului deteriorat în urma unei lovituri.
  • Dacă se demonstrează că problema apărută  nu se datorează unor defecte de fabricație sau de material vă vom informa asupra costurilor reparației.Plata pentru reparație în acest caz se efectuează în avans.
  • Clientul va suporta costurile oricărei solicitări nefondate

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. VLADELI COM .S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. VLADELI COM .S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Conciliere

Dacă aveți probleme legate de o comandă, ce par a nu putea fi rezolvate cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu Bogdan Simion, conciliere at gadgetspro.ro

Coduri de conduita

gadgetspro.ro respecta prevederile Legii nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.gadgetspro.ro.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.