Cum platesc

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

DOCUMENTE / METODE DE PLATA / MODIFICARE SI TVA

La livrare, produsele vor fi insotite de urmatoarele documente:
– factura in original
– chitanta in original sau bonul fiscal (dupa caz)
– certificatul de garantie (dupa caz)

In cazul comenzilor livrare prin curierat rapid factura nu va fi insotita de chitanta, documentele de plata vor fi emise de firma de curierat rapid care efectueaza livrarea.

METODE DE PLATA ACCEPTATE

-Plata Ramburs: Se face la livrare catre agentul de la fimra de curierat (Fun Courier).

– Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard

 

Modificarea unei comenzi se realizeaza in aceeasi zi cu lansarea comenzii, telefonic sau prin e-mail. Operatorii nostri vor anula comanda initiala a dumneavoastra si astfel veti putea lansa o noua comanda.

Unele produse isi pot schimba ambalajul, inainte ca noi sa facem modificarile de imagine din cadrul site-ului dar produsul ramane neschimbat din punct de vedere al compozitiei, calitatii si greutatii.

Toate preturile afisate contin TVA.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.